2018-02-21

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Luleå Lokaltrafik AB är ett helägt dotterbolag till Luleå Kommunföretag AB. Bolaget har 165 årsanställda och en omsättning på ca 150 Msek. Luleå Lokaltrafik har uppdraget från Luleå Kommun att planera, marknadsföra och bedriva trafik med buss i Luleå tätort. Fordonsparken består av 69 bussar. I årliga kundundersökningar rankas bolaget som ett av Sveriges bästa bussbolag i stadstrafik och ligger i topplacering för det 13:e året i rad. Luleå Lokaltrafik har en viktig roll i utvecklingen av trafiken i Luleå tätort och därmed en betydande aktör i samhällsbyggandet.

Arbetsbeskrivning
Du kommer i ditt dagliga arbete jobba med förebyggande- och avhjälpande underhåll på företagets fordon. Arbetet innebär skiftgång där du var tredje vecka jobbar ett eftermiddagsskift. Förutom det normala underhållet av bussen ingår också underhåll av all den tekniska utrustningen som eftermonteras, det är allt i från biljettsystem till digitala skyltar ombord på bussen.

Som mekaniker/tekniker hos oss utgör du en viktig funktion i organisationen och en tillgång i vårt arbete för att förbättra vår kvalitét och service gentemot våra resenärer men också för att förbättra arbetsmiljön för våra förare.

Kvalifikationer
Du är en person som vill jobba tillsammans med andra och som lätt skapar bra stämning i arbetslaget. Du utför ditt arbete effektivt och på ett kvalitetsmedvetet sätt. Är du en noggrann, punktlig och flexibel person kommer du att trivas i denna roll. Den vi söker har tidigare erfarenhet som fordonsmekaniker och en fordonsmekanisk utbildning eller motsvarande erfarenheter.

B-körkort är ett krav och ett D-körkort är självklart meriterande.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstillfälle: 1 st

Ansökan
Ansök senast:2018-03-31 tillsättning kan komma att ske löpande
Välkommen att söka genom att maila: Sirpa.jacobsson@llt.lulea.se

Kontakt
Kontaktpersoner:
Torbjörn Niemi, Teknikchef
070-602 55 40

Anders Ohlsson, Verkstadschef
070-602 55 09

Fackliga företrädare:
Lars-Ove Berglund, Kommunal Norrbotten
070-316 59 79