2017-09-11

Fr.om. fredag den 15/9 kl. 20:00 t.o.m. 18/9 kl. 04:00 kommer Storhedsvägen att vara helt avstängd för trafik på grund av spårbyte på järnvägen. Detta kommer att påverka LLT:s linjetrafik i hög utsträckning.

Mycket viktigt att tänka på är att vi kommer att få förseningar i linjenätet på grund av detta. Om du har en tid att passa, åk tidigare än du hade tänkt för att säkerställa att du hinner fram i tid. Vi kan inte garantera att de övergångar mellan linjer som i normala fall fungerar kommer att göra det under denna tidsperiod.

Linje 8, 9, 403 och 503 kommer få helt annan linjesträckning än ordinarie. Följande hållplatser längs Storhedsvägen kommer ej att trafikeras:
Betongvägen
Kraftverksvägen
Storhedsvägen

Hållplats Storheden kommer att trafikeras men endast hållplatsläget som ligger på samma sida som Coop Forum. Här kliver du på oavsett om du ska åka mot centrum eller mot Karlsvik / Gammelstad / Kyrkbyn / Sunderbyn.  Hållplatsläget som är på samma sida som XXL kommer inte att trafikeras.

För linje 8 gäller dessutom följande:
Utöver hållplatserna längs Storhedsvägen kommer linjen inte heller att trafikera hållplatserna Cementvägen och Murbruksvägen. Hållplats Karlsviksvägen kommer att flyttas till ett tillfälligt hållplatsläge ute på Karlsviksvägen eftersom linje 8 inte kommer att köra in på industriområdet.

Istället för att trafikera Storhedsvägen kommer linje 8, 9, 402 och 503 köra på E4 och Bodenvägen. Notviken, Tuna och Mjölkudden kommer att trafikeras som vanligt.