Kundtjänst – LLT info
Välkommen in till oss! Vi hjälper dig med alla frågor och ärenden som rör busskort, biljetter, tidtabeller, reseplanering, hittegods och annat. Våra öppettider är:

måndag-fredag kl 10.00-17.00

LLT info
Smedjegatan 13 H, Luleå

Du kan också kontakta oss med synpunkter och förslag via e-post och via vår Facebook-sida.

lltinfo@lulea.se
www.facebook.com/lltinfo/

Tidtabellupplysning per telefon
Ring 0771-99 00 00 för personlig service och information om våra tidtabeller och linjesträckningar. Telefonen är bemannad:

måndag-fredag kl 06.00-20.00
lördag kl 10.00-15.00
söndag kl 10.00-20.00

Alltid nära till hands
Med vår app blir det ännu enklare att åka buss. Har du inte redan laddat ner vår app ”Luleå lokaltrafik” så gör det nu. I den kan du snabbt och enkelt reseplanera, se hållplatstider i realtid och få information om biljettpriser och trafikstörningar.
Appen hittar du i App Store eller Google Play.
Sök efter Luleå Lokaltrafik.

Hittegods
Glömmer du något ombord på bussen så tar vi hand om det.  Hittegods förvaras i en månad och kan hämtas på LLT info. Värdesaker (plånböcker, mobiler, datorer, surfplattor) förvaras i en vecka, därefter lämnas det in på polisstationen i Luleå. Bankkort och kreditkort som upphittas på bussen och lämnas till LLT info klipps sönder i samband med inlämning. Detta i säkerhetssyfte för kunden som tappat kortet och dess identifieringssäkerhet vid hämtning.  LLT info kan av säkerhets- och identifieringsskäl ej behålla bankkort/eller kreditkort.

Huvudkontor
Luleå Lokaltrafik AB (LLT)
Midgårdsvägen 20
973 34 Luleå
0920-45 55 00
llt@lulea.se