Samarbeten

LLT samarbetar med en rad aktörer för att göra det enklare för dig som resenär. Här kan du läsa om våra erbjudanden.

Luleå Basket
Vi bjuder på gratis buss till och från Luleå Baskets hemmamatcher i Luleå Energi Arena mot uppvisande av matchbiljett eller säsongskort. Det gäller 2 timmar före matchstart och 1 timme efter matchens slut.

BC Luleå
Vi bjuder på gratis buss till och från BC Luleås hemmamatcher i Luleå Energi Arena mot uppvisande av matchbiljett eller säsongskort. Det gäller 2 timmar före matchstart och 1 timme efter matchens slut.

Luleå Hockey
Vi bjuder på gratis buss till och från Luleå Hockeys hemmamatcher i Coop Arena mot uppvisande av matchbiljett eller säsongskort. Det gäller 2 timmar före match och åter efter matchens slut, både damernas (SDHL) och herrarnas (SHL) matcher.

Vi kör även våra så kallade Hockeybussar. De går endast i samband med herrarnas matcher (SHL). 

På grund av rådande läge med begränsningar i publikmängd på matcherna kör vi i nuläget inte hockeybussarna efter matchslut. Vi hänvisar matchpublik till våra ordinarie linjer. 

Läs mer om Hockeybuss.

Norrbottensteatern
Mot uppvisande av teaterbiljett åker du gratis buss till och från Norrbottensteaterns föreställningar. Det gäller 2 timmar innan föreställningen och 1 timme efter föreställningen slutat.