Vi på LLT samarbetar med nedan aktörer till nytta för dig som resenär. Här kan du läsa om våra förmånliga erbjudanden.

Luleå Basket
Mot uppvisande av säsongskort eller matchbiljett bjuder LLT på gratis buss till och från Luleå Baskets hemmamatcher i Luleå Energi Arena. Detta gäller 2 timmar före matchstart och 1 timme efter matchslut.

BC Luleå
Vi bjuder på gratis buss till och från BC Luleås hemmamatcher i Luleå Energi Arena mot uppvisande av matchbiljett eller säsongskort. Detta gäller 2 timmar före matchstart och 1 timme efter matchslut.

Luleå Hockey

Du som har säsongskort eller matchbiljett åker gratis buss till Luleås hemmamatcher. Detta gäller 2 timmar före match och åter efter matchslut och gäller både på damernas (SDHL) och herrarnas (SHL) matcher.

På grund av rådande läge med begränsningar i publikmängd på matcherna kör vi i nuläget inte hockeybussarna efter matchslut. Vi hänvisar matchpublik till våra ordinarie linjer. 

Vi kör även våra så kallade Hockeybussar. Dessa går endast i samband med herrarnas matcher (SHL). Det är tre linjer som avgår från parkeringen på Coop Arena efter matchslut.

Linje 501 – Hertsön
Linje 502 – Björkskatan/Porsön
Linje 503 – Gammelstad/Sunderbyn

Karta för hockeybussarna hittar du här: Hockeybusskarta
Alla hållplatser är inte uppmärkta på kartan men bussen stannar på alla våra ordinarie hållplatser längs linjen där du som kund vill stiga av.

Norrbottensteatern
Mot uppvisande av teaterbiljett åker du gratis buss till och från Norrbottensteaterns föreställningar. Detta gäller 2 timmar innan föreställningen och 1 timme efter föreställningen slutat.