Linje 65 (Närlinjen) trafikerar centrala Luleå mellan 09-15 på vardagar och 8-14 på lördagar. Bussen går från Varvet, via Repslagargatan, Södra hamn, Centrum, Östermalm, Sundsgården, Stadsvikens hälsocentral, Skutviken, Bergviken och Lingonstigen, till Kallkällans äldreboende och samma väg tillbaka.

Personligt bemötande
När du åker med Närlinjen får du ett personligt bemötande av föraren. Bussen är lätt att kliva på och av, den är utrustad för att ta rullstolar och den tar det lite lugnare.

Vi tar inte emot kontanter på bussen, men det går alldeles utmärkt att använda busskort och värdekvitton (förbetalda enkelbiljetter) eller att betala med bankkort. LLT erbjuder fri övergång till övriga linjer i linjenätet inom 75 minuter efter påbörjad resa.

Färdtjänstkort
Färdtjänstberättigad som själv betalar sin resa får vid uppvisande av Färdtjänstkort ha en medresenär som reser avgiftsfritt.

NYHET!!

Ny tidtabell och två nya hållplatser
Från och med 1 april 2019 har Närlinjen ändrad färdväg med två nya hållplatser: Svartövägen och Delfingatan i anslutning till Ica Kvantum. På båda dessa hållplatser stannar bussen på hållplatsläget som ligger närmast Ica Kvantum i båda färdriktningar. Linje 65 får även ändrade avgångstider.

Här kan du ladda ner och spara en pdf fil till din dator eller mobiltelefon med karta och tidtabell.

Du kan även titta på karta och tidtabell här nedan. Klicka på bilderna för att se dem förstorade.