LLT erbjuder fri övergång till andra linjer i LLTs linjenät inom 75 minuter efter påbörjad resa. Det betyder att du alltid kan resa ända fram till din slutdestination till priset av en enkelbiljett.

Var ska man byta?

  • Centrumhållplatsen på Smedjegatan är navet för LLT och det absolut bästa läget för byte av buss då den trafikeras av såväl stomlinjerna (Linje 1-5) som av lokallinjerna (Linje 6-10) och Närlinjen (Linje 65).
  • Resande från Kyrkbyn eller Mjölkudden/Notviken rekommenderas att byta buss vid Stadsö centrum för resa till och från Sunderby Sjukhus.
  • Resande från Sunderbyn/Gammelstad till eller från Storheden rekommenderas att byta buss vid Stadsö centrum.
  • För resande till och från Luleå Airport finns följande hållplatser i centrum att välja mellan; Smedjegatan, Shopping, *Busstation och Järnvägsstationen. Linje 4 trafikerar Smedjegatan och Shopping. Linje 104 trafikerar Smedjegatan, Shopping, Busstation och Järnvägsstationen. Hållplatserna Busstation och Järnvägsstationen är rätt val för resenärer som kommer med eller ska resa vidare med Länstrafikens bussar eller med tåg. *LLTs hållplats Busstation ligger på Skeppsbrogatan utanför Rättscentrum och inte vid Länstrafikens hållplatslägen inne på busstationsområdet.

Vår reseplanerare kan hjälpa till!
Klicka på länken här nedanför och ange vilken hållplats du startar från samt vilken hållplats som är din slutdestination så får du förslag på när och hur du kan resa. Det är både enkelt och smart!

Planera resa »

Resa vidare med Länstrafiken
Byte till Länstrafikens norrgående linjer kan ske på hållplatserna Malmuddsviadukten och Stadsö centrum/Gammelstad, hållplats väg 97.