2019-10-16

Vi söker en ordningsam person till vår verkstad på LLT, som ska organisera och utforma vårt verkstadslager.

Som reservdelsansvarig i vårt verkstadsteam behöver du kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du kommer att ha stort eget ansvar och behöver kunna arbeta strukturerat. Vi behöver dig som har stor kännedom eller kunskap om reservdelar inom fordonsbranschen. Vi värdesätter om du har tidigare erfarenhet av servicearbete och är van att möta kunder.

Dina huvuduppgifter kommer att vara:

  • Ansvara för inköp och sortiment av reservdelslager, leverantörskontakter samt verktyg och övrigt förekommande förbrukningsmaterial.
  • Utföra lagerhantering, hämtning, mottagningskontroll och bevakning av beställt gods. Rapportera till verkstadsledningen vid leverans. Förbereda reservdelar för utbyte i förplaneringsställ. Packa och skicka gods.
  • Bokföra artiklar, priser samt genomföra lagerändringar.
  • Utföra årlig inventering av verkstadslager, däck, oljor, drivmedel, förbrukningsmat. Sammanställa inventering och rapportera till ekonomiavdelningen, hantering och redovisning samt attester.
  • Ansvara för ordning och reda i utrymmen där reservdelar och övrigt gods förekommer.
  • Övrigt förekommande arbetsuppgifter på arbetsplatsen.

Du talar och skriver svenska obehindrat.
God datorvana krävs då arbetet i många moment kräver stor systemförståelse.
B-körkort är ett krav, D-kort och truckkort är meriterande.

Luleå Lokaltrafik AB är ett helägt dotterbolag till Luleå Kommunföretag AB. Bolaget har 180 årsanställda och en omsättning på ca 160 Mkr. Luleå Lokaltrafik har uppdraget från Luleå Kommun
att planera, marknadsföra och bedriva trafik med buss i Luleå tätort. Fordonsparken består av 71 bussar. Luleå Lokaltrafik har en viktig roll i utvecklingen av trafiken i Luleå tätort och därmed en betydande aktör i samhällsbyggandet.

Tjänsten är  heltid och tillsvidare (ev. provanställning).
Arbetstider: Måndag – fredag kl. 06:30-15:00.

För ytterligare information, kontakta verkstadschef :
Anders Ohlsson 070-602 55 09

Sista ansökningsdag är 2019-11-17
Ansökan skickas till anders.ohlsson@llt.lulea.se