2020-01-07

Nu söker vi två fordonsreparatörer till vår fordonsverkstad vid LLT

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att ingå i ett trivsamt arbetslag som tillsammans arbetar med service, underhåll och reparationer av våra fordon. Som fordonsreparatör/tekniker hos LLT utgör du en viktig funktion i organisationen. Du blir en tillgång i vårt arbete för att förbättra vår kvalité och service gentemot våra resenärer, men även för att förbättra arbetsmiljön för våra förare och den yttre miljön i Luleå genom att ge en bra kollektivtrafik åt våra medborgare.

Ditt dagliga arbete innebär både förebyggande och avhjälpande underhåll, på chassi och motorer, felsökning elsystem samt karossreparationer. Arbetet genomförs i LLTs verkstad. Övriga förekommande arbetsuppgifter beroende på din kompetens kan komma att vara reparation av fordonselektronik, hydraulsystem och felsökning via diagnosutrustning.

Arbetet innebär skiftgång enligt ett tre veckors schema.

Vem trivs här?
Vi tror att du är en person som är självgående, men som kan och vill jobba tillsammans med andra och som lätt skapar en bra stämning bland dina arbetskamrater. Du vill utföra ditt arbete på ett effektivt och kvalitetsmedvetet sätt. Din personlighet avspeglas av noggrannhet, punktlighet, självdisciplin, tillit och servicekänsla. Är du dessutom anpassningsbar kommer du att trivas bra i denna roll hos oss.

Vi ser att du har tidigare erfarenhet och/eller utbildning inom lämpligt område, gärna inom fordonsmekanik eller motsvarande. Erfarenheter som vi efterfrågar är:

  • Chassi/karossreparationer
  • Motorreparationer
  • ACC service/underhåll
  • Underhållsservice
  • B körkort
  • D körkort är meriterande
  • Felsökning elsystem via el-schema är meriterande

För att lyckas i rollen som fordonsreparatör/tekniker ser vi att du på ett genuint sätt visar intresse inom yrket, du är öppen för ny teknik och vill utvecklas. Du är lojal till fattade beslut och delar företagets värderingar på ett gott sätt i ord och handling. Som person har du en god planeringsförmåga, är strukturerad och öppen för nya lösningar. Du trivs i en vardag med högt tempo och du arbetar bra under tidspress.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Ansökan skickar du till verkstadschef Anders Ohlsson på mail: anders.ohlsson@llt.lulea.se.
Sista ansökningsdag är 3 februari 2020 men vi rekryterar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Har du frågor kring jobbet kan du kontakta Anders Ohlsson via telefon 070-602 55 09. För fackliga frågor kontakta Alex Shiferaw på telefon 070-602 55 48.